VAPAAEHTOISET

Vapaaehtoiset

Haluaisitko olla mukana kohtaamassa ja tukemassa eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa ja Helsingissä? Haluaisitko tutustua ja tukea muualta Suomeen muuttaneita naisia heidän kotoutumisessa ja arjessa? Oletko kiinnostunut toimimaan
yhdistyksessä, jossa jokainen kohdataan juuri sellaisena kuin hän on ja jossa saa olla oma itsensä?

Nicehearts kouluttaa vapaaehtoisia n. kaksi kertaa vuodessa järjestettävien koulutusten kautta. Tulevien koulutusten kautta sinulla on mahdollisuus tulla mukaan Nicehearts ry:n
toimintaan vapaaehtoisena! Me tarjoamme sinulle iloisen, monimuotoisen ja sitoutuneen yhteisön, jossa nauru raikaa ja kaikista välitetään! Tarjoamme sinulle työyhteisömme tuen ja osaavia ammattilaisia. Tarjoamme sinulle koulutuksen kulttuuri
-ja sukupuolisensitiiviseen kohtaamiseen ja todistuksen tekemästäsi arvokkaasta työstä vapaaehtoisena.

Jos kiinnostuit ole yhteydessä Marja-Liisa Rintala-Ahl, 0440 671 419,

marja-liisa.rintala-ahl@nicehearts.com

Tällä hetkellä tarjoamme vapaaehtoistyötä eri toimipisteissä muun muassa seuraavissa tehtävissä:

TYTTÖJEN TILAN OHJAAJA

Pääset kohtaamaan ja auttamaan eri-ikäisiä tyttöjä ja nuoria naisia ja ohjaamaan esim. kokkausta, kuvaamataitoa, Singstaria, retkiä, rentoutusta tai muuta osaamiseesi liittyvää toimintaa.

TIETOKONETAITOJEN OPETTAJA

Pääset opettamaan tietokoneen käytön perusteita eri-ikäisille naisille.

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄAPUA YHDISTYKSELLE

Oletko markkinoinnin ja/tai viestinnän osaaja? Haluaisitko olla mukana kehittämässä ja luomassa mm. erilaisia markkinointimateriaaleja ja kampanjoita? Tule jakamaan kanssamme osaamistasi!

NUORTEN ÄITIEN TUEKSI

Nuorten äitien olohuone on paikka johon nuoret äidit voivat lapsineen kokoontua viettämään aikaa ja saamaan vertaistukea. Haluaisitko osallistua vertaisohjaajan roolissa tähän?

Onko sinulla osaamista, tietoa tai taitoa joista nuoret äidit voisivat hyötyä? Haluaisitko järjestää esimerkiksi hierontaa, kauneudenhoito-illan tai kokkauskurssin nuorille äideille?

SUOMEN KIELEN OPETTAJA

Pääset opettamaan suomen kieltä pienryhmissä eri-ikäisille naisille.

LÄKSYAPUA NUORILLE

Maahanmuuttajataustaisten nuorten naisten avoimessa on suuri tarve läksyavulle.  Läksyavun ohjaajat auttavat heitä eri oppiaineiden läksyissä. Tytöt suorittavat pääosin 7.-9.-luokkaa.

TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMINEN

Pääset mukaan järjestämään erilaisia tapahtumia työntekijöiden kanssa. Tähän mennessä vapaaehtoisemme ovat olleet mukana järjestämässä mm. Rasisminvastaista päivää, Kansainvälistä Tyttöjen päivää ja Naisten päivää.

Onko sinulla jokin erityisosaaminen jota haluaisit jakaa?
Onko sinulla erityisosaamista esimerkiksi liikunnan, musiikin, ilmaisutaidon tai kädentaitojen saralla? Haluaisitko jakaa osaamistasi? Tule mukaan ideoimaan mahdollista pajaa, kurssia tai luentoa eri-ikäisille naisille tai tytöille.

Löydät meidät

© 2018 Nicehearts ry

Vantaa

044 572 0069

Unikkotie 2 C, 2. krs
01300 Vantaa

Espoo

044 736 6114

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Käyntiosoite:
Oprin kauppakeskus 2 krs
Valtakatu 30
53100 LAPPEENRANTA

X