Joulukampanja 2019

Muista lähimmäistäsi ja tee hyvää – anna vastuullinen joululahja Suomessa

 

Auta meitä auttamaan haavoittuvimmassa asemassa olevia tyttöjä ja naisia kotimaassamme. Me ehkäisemme aktiivisesti syrjäytymistä vahvistamalla tyttöjen ja naisten osallistumismahdollisuuksia ja edistämällä jatkopolkujen sekä oman paikan löytymistä yhteiskunnassa.

 

Lähetä tekstiviesti: 20 vaikutan

numeroon 16588 ja tuet toimintaamme 20 eurolla

 

Lähetä tekstiviesti: 10 vaikutan

numeroon 16588 ja tuet toimintaamme 10 eurolla

 

Syrjäytymisen hinta on arviolta miljardi euroa joka vuosi, mikä tulee Suomen yhteiskunnalle sekä taloudellisesti että inhimillisesti valtavan kalliiksi.

(THL ja Tilastokeskus)

Nicehearts joulukampanja 2019

“13-vuotias nuori alkoi käydä Vantaan Tyttöjen Tilan avoimessa olohuoneessa alkusyksystä. Hän tuli rohkeasti sisään, vaikka tulikin yksin. Viikosta toiseen hän osallistui erilaisiin ryhmiin, mutta alkuun istui aika sivussa yksin. Muutaman viikon jälkeen hän jo jutteli välillä lyhyesti ohjaajan kanssa ja hieno hetki oli kun näimme hänen juttelevan toisen nuoren kanssa, ja he lähtivät pois samaa matkaa. Seuraavalla kerralla nuoret tulivatkin Tyttöjen Tilaan yhdessä. Ohjaajille oli selvää, että se oli ensimmäinen ystäväkontakti tosi pitkään aikaan. Kyseinen nuori oli myös usein oven takana odottamassa Tyttöjen Tilan toiminnan alkamista sillä hänen arjestaan puuttui mielekästä tekemistä. Uusien ystävien lisäksi avoimesta Olkkarista hän sai turvallisen aikuisen tuen, jonka kanssa puhuminen auttoi tunnistamaan erilaisia tunteita sekä puhumaan asioista, jotka olivat painaneet mieltä jo pidempään. Saimme rohkaistua häntä myös sopimaan ajan koulukuraattorille, että hän saisi tukea myös koulun kautta. Nyt nuorella on uusia ystäviä ja hän katsoo jotenkin toiveekkaamin omaa tulevaisuuttaan. Hän myös sanoi, että Tyttöjen Tila toiminnan kautta hän on oppinut tuntemaan ja luottamaan itseensä enemmän sekä luomaan tärkeitä ihmissuhteita elämään.”
Tyttöjen Tilan ohjaaja Sanna

Voit tutustua työhömme nuorien parissa täällä.

 

Haluatko tervehdyksen, jonka voit lähettää lahjan vastaanottajalle? 

Lähetä sähköposti osoitteeseen info@nicehearts.com otsikolla Hyvää joulua ja jätä viestikenttä tyhjäksi, niin saat vastauksena alla näkyvän viestin omaan sähköpostiisi.  Voit lähettää sen sellaisenaan tai omilla saatesanoillasi sähköpostilla eteenpäin henkilölle, jonka puolesta teit lahjoituksen. Voit myös tulostaa sen itse kortiksi.

 

Olet saanut vastuullisen joululahjan

Rahankeräyslupa RA/2018/1239 

 

 

 

 

 

 

 

X