TYÖPAIKAT

ja harjoittelupaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Rekrytointi-ilmoitus: Yhteisöjohtaja Lappeenrantaan    

Palkkaamme Nicehearts ry:lle yhteisöjohtajan johtamaan ja edelleen kehittämään Lappeenrannan Me-talon toimintaa. Nicehearts ry on yhteistyössä Me Säätiön ja muiden yhteistyöverkostoon ja sidosryhmiin kuuluvien kanssa kehittänyt Lappeenrannan Me-talon toimintaa vastaamaan alueelliseen lasten, nuorten ja perheiden palvelutarpeeseen.

Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, jonka tavoitteena on tyttöjen ja naisten, sukupuolen moninaisuus huomioiden, voimaantumisen tukeminen, hyvinvoinnin lisääminen ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden edistäminen. Yhdistyksellä on toimintaa Lappeenrannan Me-talon lisäksi Imatralla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Yhdistyksen toiminta pitää sisällään Naapuriäiti -toimintamallin (STEA), Vantaan Tyttöjen Tila (STEA), WahvaNainen -toimintamalli (STEA), Espoon Me-talo (Espoon kaupunki) ja ItseNaiset- kotiäitiydestä kohti opiskelua ja työelämää (ESR hanke) ja Lappeenrannan Tyttöjen Tila (STEA). Teemme valtakunnallista ja kansainvälistä vaikuttamistyötä. Yhdistyksessä on tällä hetkellä 28 koko-aikaista työntekijää. Oleellinen osa Lappeenrannan Me-talossa tuotettavaa toimintaa on Niceheartsin Tyttöjen Tila ja Naapuriäiti -toiminta. Talon monipuolisen toiminnan tuottamisesta vastaavat lisäksemme alueen muut järjestöt, kaupunki ja Eksote.

Me-talo on kaupungin keskiössä sijaitseva kohtaamispaikka, jonka toiminta ja palvelut rakennetaan alueen asukkaiden tarpeista lähtien, ei valmiiksi suunnitellun mallin mukaan. Toiminta perustuu ajatukselle, että yhdessä tekeminen rakentaa myönteistä tulevaisuutta. Lappeenrannan Me-talon toiminnalla on tärkeä tehtävä: sen tavoitteena on tuottaa lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymiskierteen pysäyttävää toimintaa.

Toiminnan suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa kiinnitetään erityistä huomiota poikkisektoraaliseen yhteistyöhön – uudenlaiseen yhteistoimintaan julkisen sektorin, koulujen ja oppilaitosten, päiväkotien, neuvolan, kirjaston, seurakuntien, järjestöjen sekä muiden alueiden toimijoiden ja verkostojen kanssa. Me-talon toiminnan kohderyhmänä ovat alueen lapset, nuoret ja perheet. Niceheartsin tuottaman toiminnan erityisenä kohderyhmänä ovat tytöt ja naiset perheineen.

Matalan kynnyksen Me-talon toiminta lisää asukkaiden hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Me-talo kokoaa alueen toimijat yhteen tuottamaan asukkaiden tärkeiksi kokemia palveluja. Se toimii kohtaamispaikkana, tuottaa innostavaa tekemistä ja yhteisöllisiä projekteja. Me-talossa jokaiselle on joku, joka tukee, ohjaa ja auttaa eteenpäin tai jonka kanssa voi tehdä asioita yhdessä. Me-talossa vahvistetaan ihmisten voimavaroja pärjätä elämässään ja kiinnittyä yhteiskuntaan. Toimintaan osallistuvat nähdään vahvasti kanssatoimijana, ei vain toiminnan kohteena.

Yhteisöjohtajan vastuulla on Me-Talon toiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen sekä operatiivinen toiminta. Olet Me-talon ohjaajien (2 hlö), harjoittelijoiden, työkokeilijoiden ja leiri- ja keikkatyöntekijöiden esihenkilö ja vastaat talon talouden hallinnasta. Osallistut uusien projektien ja rahoitusten ideointiin sekä hakuprosesseihin. Vastaat vaikuttavuuden arvioinnin kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä raportoinnista. Verkostojen ylläpito ja kehittäminen on osa työnkuvaasi ja laadit yhteistyö- sekä käyttövuorosopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet edustajana useissa verkostoissa ja ohjausryhmissä. Lisäksi vastaat markkinoinnista ja viestinnästä. Valvot ja ohjaat talon käytännön asioiden toimivuudesta.

Olet osa Niceheartsin johtoryhmää ja monimuotoista työyhteisöä ja toimit osana monipuolisia verkostoja, myös muiden Me-talojen kanssa. Me-talolla työskentelee kanssasi tiiviissä yhteistyössä Naapuriäiti -toiminnan aluekoordinaattori, Lappeenrannan Tyttöjen Tilan vastaava ohjaaja ja kaksi ohjaajaa. Omana esihenkilönäsi toimii yhdistyksen toiminnanjohtaja.

Edellytämme sinulta iloista ja mukaansa tempaavaa työotetta.  Olet helposti lähestyttävä, kehittämistyön ja sosiaalialan ammattilainen, jolla on kokemusta hallinnollisista tehtävistä. Ymmärrät lasten, nuorten ja perheiden arjen haasteita ja haluat oppia ja kerätä lisää tietoa haasteiden juurisyistä ja löytää pitkäkestoisia ratkaisuja palveluiden ja toiminnan kehittämiseksi ja siten ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi, yhteistyössä muiden alueen toimijoiden kanssa. Olet empaattinen, innovatiivinen, aikaansaava, rohkea ja luonnollinen verkostoituja, tunnet Lappeenrannan alueen, sen toimijat ja toimintakulttuurin. Osaat koordinoida monialaista verkostoa. Olet järjestelmällinen, organisointikykyinen, joustava ja sinulla pysyy tieto tallessa. Ymmärrät ja olet valmis allekirjoittamaan Niceheartsin arvot ja työskentelemään kulttuuri-ja sukupuolisensitiivisesti. Sukupuolten moninaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen ja antirasistinen työ on oleellinen osa työskentelytapaamme.

Tehtävä edellyttää alempaa AMK-tutkintoa ja vähintään 5 vuoden työkokemusta sosiaali-alalta ja sinulla on johtamiskokemusta sekä näyttöä tuloksellisesta työstä. Työ edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kieli ja muut mahdolliset kielet katsotaan eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2021 asti, jonka jälkeen vakinaistetaan, rahoituksen varmistuttua. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Työajat ovat vaihtelevat ja työ osittain liikkuvaa. Työaika 7,5h/pv, 37,5h/viikko. Tehtävä alkaa 1.11 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työpiste sijaitsee Nicehearts ry:n Lappeenrannan toimipisteessä osoitteessa Raastuvankatu 7, 53100 Lappeenranta.

Lähetä työhakemus ja CV liitetiedostoina 15.10.2020 mennessä otsikolla YHTEISÖJOHTAJA toiminnanjohtaja Johanna Sjöholmille osoitteeseen johanna.sjoholm@nicehearts.com. Saatamme kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Noudatamme haussa positiivista erityiskohtelua.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse Johanna Sjöholmilta 044 367 9245 (lähetä viesti jos olen varattu, niin soitan takaisin)
Pe 9.10 klo 14-16
Ma 12.10 klo 14-18
Ti 13.10 klo 9-16.00

HARJOITTELIJAKSI MEILLE

Tällä hetkellä kaikki syksyn 2020 harjoittelupaikat ovat täynnä. Voit olla meihin yhteydessä kevään 2021 harjoitteluihin liittyen.

Nicehearts ry tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille ja ammattilaisille, erityisesti AMK-tason opiskelijoille. Työharjoittelujaksot voivat sijoittua Nicehearts ry:n eri palveluiden piiriin ja olla eri pituisia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tutustu toimintaamme nettisivuilta ennen harjoitteluhakemuksen lähettämistä.

 
 
Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen info@nicehearts.com (aiheena: harjoitteluhakemus). Jokainen hakija haastatellaan. Hakemuksessa olisi hyvä tuoda esiin mistä toiminnasta olet erityisesti kiinnostunut.

Lisätietoja voit kysellä myös:

Sanna Heikkinen

sanna.heikkinen@nicehearts.com

050 366 7994

 

Tässä vielä palautetta entisiltä harjoittelijoilta:

”Niceheartsissa pääsin toteuttamaan itseäni, opin paljon ja pääsin osaksi työyhteisöä.”
”Nicehearts –harjoittelujakson aikana olin mukana monenlaisessa toiminnassa ja jokainen päivä oli erilainen. Todella silmiä-avaava kokemus.”
”Harjoittelun aikana opin uutta erityisesti kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisestä työstä, kohtaamisesta ja läsnäolon tärkeydestä tyttöjen ja naisten elämässä.”

VAPAAEHTOISEKSI MEILLE

Haluaisitko olla mukana kohtaamassa ja tukemassa eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa ja Helsingissä? Haluaisitko tutustua ja tukea muualta Suomeen muuttaneita naisia heidän kotoutumisessaan sekä arjessa? Oletko kiinnostunut toimimaan
yhdistyksessä, jossa jokainen kohdataan juuri sellaisena kuin hän on ja jossa saa olla oma itsensä?

Jos kiinnostuit ole yhteydessä Marja-Liisa Rintala-Ahl:

marja-liisa.rintala-ahl@nicehearts.com

044 067 1419

 

 

Seuraa meitä somessa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for vantaantyttojentila is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Löydät meidät

Vantaa

Vantaa

toimiston puhelin

044 572 0069

Kaikki yhteystiedot

Lummetie 2b, A-rappu 01300 Vantaa

Espoo

Espoo

050 462 1771

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Lappeenranta

044 760 7843

Raastuvankatu 7
53100 L-RANTA

Helsinki

Helsinki

 044 0137 136

Asukastalo Ankkuri, Paasivaarankatu 6, 00810 Helsinki
X