TYÖPAIKAT

ja harjoittelupaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

OHJAAJA

Nicehearts ry palkkaa Me-talo Lappeenrannan toimintaan lasten ja nuorten ohjaajan oppisopimuksella (STEAn Paikka Auki -rahoitus)

Lasten ja nuorten ohjaajan työtehtävät ovat:

 • Alle kouluikäisten lasten ohjaus monikulttuurisessa perhekerhossa ja Me-talon avoimessa toiminnassa sekä Naapuriäiti-hankkeessa.
 • Koululaisten iltapäivätoiminnan suunnittelu- ja ohjaustyö
 • Ohjaajan työ muissa eri-ikäisten ryhmissä, tapahtumissa ja tilaisuuksissa
 • Asiakkaiden vastaanotto ja kävijöiden ohjaus
 • Me-talon kuukausittaisten toimintojen suunnittelu ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa.
 • Osallistuminen raportointiin ja tilastointityöhön

Työssä on tärkeää, että osaat itse jäsentää omaa työtäsi ja osaat opiskella työn ohessa suunnitelmallisesti. Pidät napakasti kiinni sovituista aikatauluista. Et pelästy nopeasti muuttuvia tilanteita ja ajoittain kiireinen työtahti ei haittaa sinua. Uskallat ottaa vastuuta tarpeen mukaan. Pystyt ohjaamaan kävijöitä suomeksi (muiden kielten osaaminen on etu). Tärkeää on, että sinulla on reipas ja ennakkoluuloton asenne ja hyvät kohtaamistaidot.

Odotamme, että pidät ihmisten kanssa olemisesta. Sinusta on mukavaa jutella ja osaat myös kuunnella ihmisiä ja kohdata kunnioittavasti eri taustoista olevia kävijöitä ja perheitä. Pidät lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Muista mainita hakemuksessa myös harrastuksissa hankittu osaaminen. Työntekijälle on eduksi hyvät ryhmänohjaajan taidot.

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden oppisopimukseen
 • Mukavan työympäristön ja -yhteisön
 • Monipuolisen työnkuvan, johon voit myös itse vaikuttaa
 • Mahdollisuuden tutustua erilaisiin järjestöihin ja julkisen sektorin toimijoihin
 • Mahdollisuuden oppia paljon uutta

Työssä on mahdollista opiskella työn ohessa oppisopimuksella vapaa-ajan ja yhteisöohjaajan tutkinto. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote tarkistetaan lain (504/2002) mukaisesti.

Me-talossa järjestetään erilaista hyvinvointia ja osallisuutta edistävää toimintaa kaikille kaupunkilaisille yhdessä eri yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toimintamme kohderyhmänä on erityisesti lapset, nuoret ja perheet.

Stean tukeman Paikka auki -avustusohjelman tarkoituksena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä tarjoamalla työpaikkoja sosiaali- ja terveysalan järjestöissä. Valittavan työntekijän tulee olla työelämän ulkopuolella oleva alle 30-vuotias nuori. Oppisopimustyöpaikan alkaminen riippuu STM:n vahvistamasta myönteisestä avustuspäätöksestä. Työ on kokoaikatyö ja sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Työ alkaa helmikuun alussa, kun avustuspäätökset on vahvistettu.

Hakemukset ohjaajan työtehtävään pyydetään lähettämään sähköpostilla 22.1.2020 klo 16.00 mennessä (niina.kupiainen@nicehearts.com).

Haastattelut: perjantaina 24.1. ja maanantaina 27.1.

Palkkaus: palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työntekopaikka: Lappeenrannan Me-talo, Kauppakeskus Opri, Valtakatu 30, 53100 LAPPEENRANTA

Tiedustelut:

Niina Kupiainen
koordinaattori, Me-talo Lappeenranta
Nicehearts ry
niina.kupiainen@nicehearts.com
puh 050 448 7832

HARJOITTELIJAKSI MEILLE

Nicehearts ry tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille ja ammattilaisille, erityisesti AMK-tason opiskelijoille. Työharjoittelujaksot voivat sijoittua Nicehearts ry:n eri palveluiden piiriin ja olla eri pituisia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tutustu toimintaamme nettisivuilta ennen harjoitteluhakemuksen lähettämistä.

Haemme keväälle 2020 useampaa harjoittelijaa (mm. sosionomi)

 

Vantaa, Espoo, Helsinki:

 

ItseNaiset – kotiäitiydestä kohti opiskelua ja työelämää! -hankkeeseen

ItseNaiset -hankkeen ensisijaisena tavoitteena on joustavalla, henkilökohtaisella yksilöohjauksella ja ryhmätoiminnalla osallistaa maahanmuuttajataustaisia, työelämän ulkopuolella olevia naisia, erityisesti kotiäitejä hankkeen tuottamaan toimintaan ja mahdollistaa opiskelu- ja työelämään siirtyminen oikea-aikaisesti ja siten ennaltaehkäistä syrjäytymistä ja pitkäaikaistyöttömyyttä yhteiskunnasta.

Etsimme harjoittelijoita, joiden tehtäviin kuuluu mm.:

 • Vertaisryhmien järjestelytyöt ja apuohjaajana toimiminen
 • Lastenhoidossa avustaminen tarpeen mukaan (naisten ryhmien aikaan tarjolla lastenhoito)
 • Toiminnan suunnitteluun ja arviointiin osallistuminen
 • Toimistotehtävät

Jos kiinnostuit harjoittelupaikasta meillä, lähetä avoin hakemuksesi ja CV. Haastattelemme kaikki hakijat.

Matleena Anttila

matleena.anttila@nicehearts.com.

044 720 8537

 

 

Vantaa:

 
Nicehearts ry:n hallinnon alaisuuteen

Etsimme opiskelijoita laatimaan mielikuvatutkimuksen yhdistyksestä, jonka voisi tehdä myös opinnäytetyönä. Lisätietoa tästä antaa Johanna Sjöholm

johanna.sjoholm@nicehearts.com

 

Lappeenranta:

 

Me-talon toimintaan tammikuusta 2020 alkaen
Me-talo on eri-ikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka, jossa toimintaa tuottavat useat eri järjestöt, julkisen sektorin toimijat sekä vapaaehtoiset. Me-talossa järjestetään erilaista toimintaa lapsille, perheille ja nuorille. Harjoittelijamme pääsevät monipuolisesti mukaan erilaiseen hyvinvointia edistävään toimintaan. Ensisijaiset harjoittelutehtävät ovat lastenohjaus monikulttuurisessa kielikerhossa, koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaus sekä perhekerho. Tämän lisäksi opiskelijat voivat osallistua yleisiin talon ryhmiin ja toimintoihin oman kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaan.  Harjoittelupaikka sopii esimerkiksi sosionomi- tai yhteisöpedagogiopiskelijalle.
 
 
Voit myös kysyä harjoittelumahdollisuutta Lappeenrannan Tyttöjen Tilassa tai Naapuriäiti-hankkeessa Etelä-Karjalan alueella.
 
 
Opiskelijan tulee toimittaa ennen harjoittelun aloittamista rikosrekisteriote alle 18-v kanssa työskentelystä.
Toivomme opiskelijalta oma-aloitteellisuutta ja itseohjautuvuutta ja valmiutta toimia erilaisten ja eri taustoista tulevien ihmisten kanssa. Lisätietoja ja hakemukset:
Niina Kupiainen
050 448 7832
niina.kupiainen@nicehearts.com
 
 
 

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen jos sinua kiinnostaa jokin muu Nicehearts ry:n toiminnoista

Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen info@nicehearts.com (aiheena: harjoitteluhakemus). Jokainen hakija haastatellaan. Hakemuksessa olisi hyvä tuoda esiin mistä toiminnasta olet erityisesti kiinnostunut.

Lisätietoja voit kysellä myös:

Sanna Heikkinen-Velican

sanna.heikkinen-velican@nicehearts.com

050 366 7994

 

Tässä vielä palautetta entisiltä harjoittelijoilta:

”Niceheartsissa pääsin toteuttamaan itseäni, opin paljon ja pääsin osaksi työyhteisöä.”
”Nicehearts –harjoittelujakson aikana olin mukana monenlaisessa toiminnassa ja jokainen päivä oli erilainen. Todella silmiä-avaava kokemus.”
”Harjoittelun aikana opin uutta erityisesti kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisestä työstä, kohtaamisesta ja läsnäolon tärkeydestä tyttöjen ja naisten elämässä.”

VAPAAEHTOISEKSI MEILLE

Haluaisitko olla mukana kohtaamassa ja tukemassa eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa ja Helsingissä? Haluaisitko tutustua ja tukea muualta Suomeen muuttaneita naisia heidän kotoutumisessaan sekä arjessa? Oletko kiinnostunut toimimaan
yhdistyksessä, jossa jokainen kohdataan juuri sellaisena kuin hän on ja jossa saa olla oma itsensä? 

Jos kiinnostuit ole yhteydessä Marja-Liisa Rintala-Ahl:

 marja-liisa.rintala-ahl@nicehearts.com

044 067 1419 

 

 

Löydät meidät

Vantaa

Vantaa

044 572 0069

Lummetie 2b, A-rappu 01300 Vantaa

Espoo

Espoo

044 736 6114

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Lappeenranta

044 760 7843

Oprin kauppakeskus 2.krs Valtakatu 30
53100 L-RANTA

Helsinki

Helsinki

 044 0137 136

Hermannin rantatie 12B, 4 krs.
00580 Helsinki
X