TYÖPAIKAT

ja harjoittelupaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tällä hetkellä ei avoimia paikkoja. Pysy kuulolla!

 

HARJOITTELIJAKSI MEILLE

Haemme syksylle 2021 useampaa sosionomiharjoittelijaa Nicehearts ry:n Espoon toimipisteeseen.

Nicehearts ry tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille ja ammattilaisille, erityisesti AMK-tason opiskelijoille. Työharjoittelujaksot voivat sijoittua Nicehearts ry:n eri palveluiden piiriin ja olla eri pituisia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Voit käydä tutustumassa meidän toimintaamme ennen harjoitteluhakemuksen lähettämistä täältä meidän sivuilta.

 
Haemme:
3-4 sosionomiharjoittelijaa Me-talo, Espoon toimintaan
 
Me-talo Espoo on eläväinen yhteistoimintatila, joka tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, vaikuttaa, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Toimintamme tärkeä kohderyhmä ovat alueen lapsiperheet sekä lapset ja nuoret. Järjestämme heille mielekästä toimintaa, erilaisia tapahtumia ja olemme avoimia myös kohderyhmien itsensä ideoimalle ja järjestämälle toiminnalle.
 
Meillä pääset harjoittelemaan ryhmien suunnittelua ja ohjaamista, sekä pääset osallistumaan järjestötyön arkeen ja keskeisimpiin työtehtäviin. Pääset myös tutustumaan verkostoyhteistyöhön ja vaikuttavuuden arviointiin. Sopiva esim. 3. harjoitteluun.
 
 
Haemme:
2 sosionomiharjoittelijaa , WahvaNainen Espoo
 
WahvaNainen-toimintamallissa tarjotaan kulttuuri- ja sukupuolisensitiivistä tukitoimintaa. Kohderyhmäämme ovat kaikkein heikoimmassa asemassa ja erityisen tuen tarpeessa olevat eri etnisen taustan omaavat naiset. Kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen palveluohjauksen, vertaisryhmä- ja vapaaehtoistoiminnan avulla naiset vahvistuvat sosiaalisesti ja heidän yhteisöllisyyden tunteensa vahvistuu.
 
Jos kiinnostuit yllä olevista harjoittelupaikoista, lähetä avoin hakemus, jossa kerrot mihin tehtävään haet. Kerro lyhyesti itsestäsi ja harjoittelun ajankohta, liitä mukaan myös CV.
 
 
Yhteisöjohtaja
Jannica Wiik

p. 050 462 1771

Palautetta entisiltä harjoittelijoilta:

 

 

”Niceheartsissa pääsin toteuttamaan itseäni, opin paljon ja pääsin osaksi työyhteisöä.”
”Nicehearts –harjoittelujakson aikana olin mukana monenlaisessa toiminnassa ja jokainen päivä oli erilainen. Todella silmiä-avaava kokemus.”
”Harjoittelun aikana opin uutta erityisesti kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisestä työstä, kohtaamisesta ja läsnäolon tärkeydestä tyttöjen ja naisten elämässä.”

VAPAAEHTOISEKSI MEILLE

Haluaisitko olla mukana kohtaamassa ja tukemassa eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa ja Helsingissä? Haluaisitko tutustua ja tukea muualta Suomeen muuttaneita naisia heidän kotoutumisessaan sekä arjessa? Oletko kiinnostunut toimimaan
yhdistyksessä, jossa jokainen kohdataan juuri sellaisena kuin hän on ja jossa saa olla oma itsensä?

Jos kiinnostuit ole yhteydessä Marja-Liisa Rintala-Ahl:

marja-liisa.rintala-ahl@nicehearts.com

044 067 1419

 

 

Löydät meidät

Vantaa

Vantaa

toimiston puhelin

044 572 0069

Kaikki yhteystiedot

Lummetie 2b, A-rappu 01300 Vantaa

Espoo

Espoo

050 462 1771

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Lappeenranta

050 448 7832

Raastuvankatu 7
53100 L-RANTA

Helsinki

Helsinki

 044 0137 136

Asukastalo Ankkuri, Paasivaarankatu 6, 00810 Helsinki
X