TYÖPAIKAT

ja harjoittelupaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Nicehearts ry:n Vantaan Tyttöjen Tila etsii kokoaikaista vertaisryhmän ohjaajaa uuteen hankkeeseen ajalle 1.2-31.12.2021!

Haluatko tulla mukaan innostavaan työyhteisöön tekemään merkityksellistä työtä? Onko antirasistinen työ sinulle tuttua? Onko sinulla kokemusta sukupuolisensitiivisestä kohtaamistyöstä eri-ikäisten tyttöjen ja nuorten naisten parissa? Innostutko intersektionaalisesta feminismistä?

Nicehearts ry on aloittamassa uutta hanketta ”Vertaisryhmätoiminta 10-28-vuotiaille rodullistetuille tytöille ja nuorille naisille ja kolmannen kulttuurin kasvateille*” Vantaalla ja etsimme hankkeeseen ohjaajaa. Vertaistukiryhmät luovat fyysistä ja henkistä tilaa ja mahdollisuuden keskustella merkittävistä asioista luottamuksellisesti ja turvallisesti. Toiminta tarjoaa myös hengähdystauon mm. syrjinnästä ja kiusaamisesta, jota moni kokee arjessa muualla. Ryhmiin voi tulla erilaisissa elämäntilanteissa ja siellä voi olla myös kehollisesti turvassa ja rauhassa ilman jatkuvaa tyttöihin ja naisiin kohdistuvaa ulkonäkökeskeistä puhetta ja painetta. Ryhmissä käsitellään mm. omaa identiteettiä, vähemmistöstressiä ja vahvistetaan itseluottamusta ja itsevarmuutta. Ryhmissä käsitellään myös aiheita liittyen omiin rajoihin, seurusteluun, kommunikaatioon perheessä, kulttuurienvälisten siltojen rakentamiseen, kuinka löytää liittolaisia ja uusia ystäviä. Vertaistukiryhmälle on suuri tarve, sillä rodullistetut tytöt ja nuoret naiset eivät keskimäärin osallistu vapaa-ajan harrastuksiin samalla tavalla kuin valtaväestöön kuuluvat. On myös tärkeää, että ryhmissä voi puhua luottamuksellisesti omasta kokemuksesta liittyen mm. syrjintään ja rakenteelliseen rasismiin.

*Kolmannen kulttuurin kasvatti on henkilö, joka on asunut osan lapsuudestaan toisessa kulttuurissa tai maassa kuin mistä hänen vanhempansa ovat kotoisin. Lapsi omaksuu eri kulttuurien tapoja, mutta ei koe kuuluvansa täysin mihinkään. Rodullistetuksi tulevat ihmiset nähdään usein ei-suomalaisina ja heihin kohdistuu stereotyyppisiä oletuksia ja ennakkoluuloja ei-valkoisuudesta.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

 • Vertaisohjaajana toimiminen vertaistuellisissa ryhmissä eri puolilla Vantaata (alustavasti Tikkurila, Hakunila, Koivukylä)
 • Vertaistoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteutus sekä arviointiin ja raportointiin osallistuminen
 • Yksilötyö vertaisryhmätoimintaan osallistuvien parissa
 • Yhteistyö alueen koulujen ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa
 • Tiedottaminen ja viestintä, erityisesti sosiaalisessa mediassa

 

Toivomme hakijalta:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Kokemusta ja osaamista nuorten kohtaamistyöstä ja ohjaamisesta
 • Innostunutta, rohkeaa, joustavaa, avointa ja oma-aloitteista työotetta
 • Ymmärrystä intersektionaalisesta feminismistä, antirasistisesta työstä, sukupuolisensitiivisyydestä, tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta sekä kokemusta näiden edistämisestä
 • Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi
 • Sosiaalisen median sujuvaa käyttöä
 • Hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja

 

Työ on iltapäivä- ja iltapainotteista ja työajat vaihtelevia. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka ja työaika 37,5h/viikko. Tehtävä alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja koeaika on 5kk. Nicehearts ry toimii yhdistyksen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman mukaisesti ja toivomme mahdollisimman moninaisia hakijoita. Otamme palkkauksessa huomioon positiivisen erityiskohtelun.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 24.1.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen sanna.heikkinen(at)nicehearts.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Tyttöjen Tilan johtaja Sanna Heikkinen (p. 050 366 7994).

 

******************

 

Nicehearts ry on vuonna 2001 perustettu tyttö- ja naistoimintaa tuottava yhdistys, jonka tavoitteena on mahdollistaa, että tytöt, naiset sekä sellaisiksi itsensä kokevat löytävät oman paikkansa yhteiskunnassa sen tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina jäseninä. Ehkäisemme syrjäytymistä vahvistamalla tyttöjen ja naisten osallistumismahdollisuuksia ja edistämällä jatkopolkujen sekä oman paikan löytymistä yhteiskunnassa. Niceheartsin arvoja ovat tasa-arvo, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja ilo. Nicehearts ry:n toiminta luo pitkäkestoisia naisten keskinäisiä verkostoja ja edistää eri kulttuuristen ja eri-ikäisten kohtaamisia arjessa.

 

Vantaan Tyttöjen Tila on viihtyisä ja turvallinen paikka, jonne voi tulla omana itsenään erilaisissa elämäntilanteissa viettämään aikaa, tapaamaan uusia ihmisiä ja osallistumaan monipuoliseen toimintaan. Tyttöjen Tila-toiminnan tavoitteena on vahvistaa tyttöjen identiteettiä ja voimaantumista yhteisöllisessä ilmapiirissä, sukupuolen ja yksilön moninaisuus huomioiden. Sen lisäksi rohkaistaan nuoria kuuntelemaan ja kunnioittamaan itseään ja muita juuri sellaisina kuin he ovat.

 

 

 

HARJOITTELIJAKSI MEILLE

Nicehearts ry tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille ja ammattilaisille, erityisesti AMK-tason opiskelijoille. Työharjoittelujaksot voivat sijoittua Nicehearts ry:n eri palveluiden piiriin ja olla eri pituisia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tutustu toimintaamme nettisivuilla ennen harjoitteluhakemuksen lähettämistä.

Tällä hetkellä kevään 2021 harjoittelupaikat ovat täynnä.

Voit kysellä syksyn 2021 harjoittelupaikkoja: Sanna Heikkinen, sanna.heikkinen@nicehearts.com

Palautetta entisiltä harjoittelijoilta:

”Niceheartsissa pääsin toteuttamaan itseäni, opin paljon ja pääsin osaksi työyhteisöä.”
”Nicehearts –harjoittelujakson aikana olin mukana monenlaisessa toiminnassa ja jokainen päivä oli erilainen. Todella silmiä-avaava kokemus.”
”Harjoittelun aikana opin uutta erityisesti kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisestä työstä, kohtaamisesta ja läsnäolon tärkeydestä tyttöjen ja naisten elämässä.”

VAPAAEHTOISEKSI MEILLE

Haluaisitko olla mukana kohtaamassa ja tukemassa eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa ja Helsingissä? Haluaisitko tutustua ja tukea muualta Suomeen muuttaneita naisia heidän kotoutumisessaan sekä arjessa? Oletko kiinnostunut toimimaan
yhdistyksessä, jossa jokainen kohdataan juuri sellaisena kuin hän on ja jossa saa olla oma itsensä?

Jos kiinnostuit ole yhteydessä Marja-Liisa Rintala-Ahl:

marja-liisa.rintala-ahl@nicehearts.com

044 067 1419

 

 

Seuraa meitä somessa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Löydät meidät

Vantaa

Vantaa

toimiston puhelin

044 572 0069

Kaikki yhteystiedot

Lummetie 2b, A-rappu 01300 Vantaa

Espoo

Espoo

050 462 1771

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Lappeenranta

044 760 7843

Raastuvankatu 7
53100 L-RANTA

Helsinki

Helsinki

 044 0137 136

Asukastalo Ankkuri, Paasivaarankatu 6, 00810 Helsinki
X