TYÖPAIKAT

ja harjoittelupaikat

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei avoimia työpaikkoja juuri nyt. Pysy kuulolla!    

 

HARJOITTELIJAKSI MEILLE

Haemme keväälle 2021 useampaa sosionomiharjoittelijaa! Lisätietoja alla:

Nicehearts ry tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille ja ammattilaisille, erityisesti AMK-tason opiskelijoille. Työharjoittelujaksot voivat sijoittua Nicehearts ry:n eri palveluiden piiriin ja olla eri pituisia tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tutustu toimintaamme nettisivuilla ennen harjoitteluhakemuksen lähettämistä.

WahvaNainen-toimintamallissa tarjotaan kulttuuri- ja sukupuolisensitiivistä tukitoimintaa. Kohderyhmäämme ovat kaikkein heikoimmassa asemassa ja erityisen tuen tarpeessa olevat eri etnisen taustan omaavat naiset. Kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen palveluohjauksen, vertaisryhmä- ja vapaaehtoistoiminnan avulla naiset vahvistuvat sosiaalisesti ja heidän yhteisöllisyyden tunteensa vahvistuu. Haemme 2-3 sosionomiharjoittelijaa, WahvaNainen Espoo ja 3-4 sosionomiharjoittelijaa WahvaNainen, Vantaa

Me-talo Espoo on eläväinen yhteistoimintatila, joka tarjoaa alueen asukkaille paikan osallistua, vaikuttaa, harrastaa, työllistyä sekä olla iloksi ja hyödyksi. Toimintamme tärkeä kohderyhmä ovat alueen lapsiperheet sekä lapset ja nuoret. Järjestämme heille mielekästä toimintaa, erilaisia tapahtumia ja olemme avoimia myös kohderyhmien itsensä ideoimalle ja järjestämälle toiminnalle.

Meillä pääset harjoittelemaan ryhmien suunnittelua ja ohjaamista, sekä pääset osallistumaan järjestötyön arkeen ja keskeisimpiin työtehtäviin. Pääset myös tutustumaan verkostoyhteistyöhön ja vaikuttavuuden arviointiin. Sopiva esim. 3. harjoitteluun. Haemme 3-4 sosionomiharjoittelijaa,  Me-talo Espoo

Jos kiinnostuit yllä olevista harjoittelupaikoista, lähetä avoin hakemus jossa kerrot haetko Espooseen vai Vantaalle ja mihin tehtävään. Kerro lyhyesti itsestäsi ja harjoittelun ajankohta, liitä mukaan myös CV.

jannica.wiik@nicehearts.com

Jannica Wiik p. 050 462 1771

 

Vantaan Tyttöjen Tila: Haemme 2-3 sosionomiharjoittelijaa Vantaan Tyttöjen Tilaan Tikkurilaan.

Vantaan Tyttöjen Tila tarjoaa 10-28-vuotiaille tytöille, sukupuolen moninaisuus huomioiden, turvallisemman tilan tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Tyttöjen Tilassa järjestetään monipuolista ryhmätoimintaa ja tarjotaan yksilöllistä apua ja tukea eri-ikäisille nuorille. Harjoittelijana pääset oppimaan sukupuolisensitiivisestä kohtaamistyöstä lisää käytännön tasolla ja osaksi moniammatillista tiimiä. Etsimme erityisesti myös harjoittelijaa, joka voisi olla vertaisohjaajana meidän Monday Tea -ryhmässä, joka on tarkoitettu 14-28-vuotiaille tytöille, joiden sukujuuret ovat jossain muualla kuin valtaväestöllä.

Lisätiedot ja hakemukset: Sanna Heikkinen, Vantaan Tyttöjen Tilan johtaja, 0503667994, 

sanna.heikkinen@nicehearts.com

Avoiment hakemukset:
Voit myös lähettää avoimen hakemuksen yleisesti Nicehearts harjoitteluihin tai työkokeiluihin liittyen:

Sanna Heikkinen, sanna.heikkinen@nicehearts.com

 

Tässä vielä palautetta entisiltä harjoittelijoilta:

”Niceheartsissa pääsin toteuttamaan itseäni, opin paljon ja pääsin osaksi työyhteisöä.”
”Nicehearts –harjoittelujakson aikana olin mukana monenlaisessa toiminnassa ja jokainen päivä oli erilainen. Todella silmiä-avaava kokemus.”
”Harjoittelun aikana opin uutta erityisesti kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisestä työstä, kohtaamisesta ja läsnäolon tärkeydestä tyttöjen ja naisten elämässä.”

VAPAAEHTOISEKSI MEILLE

Haluaisitko olla mukana kohtaamassa ja tukemassa eri-ikäisiä tyttöjä ja naisia Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa ja Helsingissä? Haluaisitko tutustua ja tukea muualta Suomeen muuttaneita naisia heidän kotoutumisessaan sekä arjessa? Oletko kiinnostunut toimimaan
yhdistyksessä, jossa jokainen kohdataan juuri sellaisena kuin hän on ja jossa saa olla oma itsensä?

Jos kiinnostuit ole yhteydessä Marja-Liisa Rintala-Ahl:

marja-liisa.rintala-ahl@nicehearts.com

044 067 1419

 

 

Seuraa meitä somessa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Löydät meidät

Vantaa

Vantaa

toimiston puhelin

044 572 0069

Kaikki yhteystiedot

Lummetie 2b, A-rappu 01300 Vantaa

Espoo

Espoo

050 462 1771

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Lappeenranta

044 760 7843

Raastuvankatu 7
53100 L-RANTA

Helsinki

Helsinki

 044 0137 136

Asukastalo Ankkuri, Paasivaarankatu 6, 00810 Helsinki
X