LAHJOITA

Lahjoita ja tue Nicehearts ry:n toimintaa 

Nicehearts ry:n tavoitteena on mahdollistaa, että tytöt, naiset sekä sellaisiksi itsensä kokevat löytävät oman paikkansa yhteiskunnassa sen tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina jäseninä. Auttamalla äitejä autamme myös perheitä ja tuemme koko perheen hyvinvointia.

Ehkäisemme syrjäytymistä vahvistamalla tyttöjen ja naisten osallistumismahdollisuuksia ja edistämällä oman paikan löytymistä yhteiskunnassa sekä tarjoamalla erilaista toimintaa heidän osaamisensa tunnistamiseksi ja lisäämiseksi. Anna tukesi Nicehearts ry:n työlle, niin autat monipuolisen ja maksuttoman toiminnan järjestämisessä naisille ja eri-ikäisille tytöille pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa. 

  • Kun investoimme tyttöihin ja naisiin, hyödyt laajenevat heidän lähiympäristöönsä ja investoinnin vaikutukset moninkertaistuvat
  • Kun voimaannutamme tyttöjä ja naisia muutosagenteiksi, saamme muutosta aikaan myös ympäröivässä yhteiskunnassa.

Nämä hyödyt luovat parempaa tulevaisuutta paitsi tytöille ja naisille itselleen, mutta myös heidän perheilleen ja lapsilleen. Nämä vaikutukset auttavat rakentamaan vahvempia yhteisöjä ja edistävät pitkällä aikavälillä aluekehitystä.

Vaikuta siihen, että tyttöjen ja naisten tasa-arvo ja yhdenvertaiset mahdollisuudet Suomessa ovat tärkeitä joka päivä. Jokaisella lahjoituksella, pienellä tai suurella, on merkitystä jollekulle yksinäiselle tai tukea tarvitsevalle.

Meidän on mahdollista ottaa vastaan myös testamenttilahjoituksia. 

VOIT LAHJOITTAA TEKSTIVIESTILLÄ:

Tekstiviestilahjoitus on helppo ja turvallinen tapa tukea Nicehearts ry:tä. Lahjoittaminen onnistuu vaivattomasti tekstiviestillä ja tukisumma veloitetaan puhelinlaskussasi.

Lähetä tekstiviesti numeroon 16 588

 20 autan

 ja tuet toimintaamme 20 eurolla

10 autan

 ja tuet toimintaamme 10 eurolla

5 autan

 ja tuet toimintaamme 5 eurolla

 

 

TUE TOIMINTAA JA LAHJOITA!

Lahjoittamalla 25 euroa autat meitä hankkimaan kasvomaskeja kävijöillemme. Summalla saa n. 50 kpl kertakäyttöisiä hengityssuojaimia tai 2 kpl kangasmaskeja.

Lahjoittamalla 80 euroa autat meitä hankkimaan askartelu- ja välipalatarvikkeita yhdelle ryhmälle noin kuukaudeksi.

Lahjoittamalla 120 euroa me voimme palkata nuoren seitsemäksi (7) tunniksi töihin erilaisiin kokemusta kartuttaviin tehtäviin yhdistyksessä.

Lahjoittamalla 250 euroa autat meitä maksamaan yhden toimipisteen päivän vuokran ja ylläpitämään tilojamme, jotta voimme tarjota maksutonta toimintaa kävijöillemme.

Lahjoittamalla 500 euroa me voimme järjestää tutustumisretken noin 10 hengen ryhmälle. Summalla maksamme matkaliput, pääsyliput kohteeseen ja tarjoamme välipalan osallistujille.

VOIT MYÖS LAHJOITTAA

TILILLE:

Lahjoita suoraan tilille: FI59 4055 1320 0588 15 (Nicehearts ry), HELSFIHH

Mobile Pay: numeroon 15012

Otamme myös vastaan testamenttilahjoituksia.

 

RAHANKERÄYSLUPA

Luvan saaja: Nicehearts ry

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero ja myöntämisaika: RA/2021/262       5.3.2021

Toimeenpanoaika ja alue: 05.03.2021 – 31.12.2021 koko Suomi, lukuunottamatta Ahvenanmaata

Käyttötarkoitus: Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tyttöjen ja naisten omaehtoisen toiminnan tukeminen. Kerätyt varat käytetään naisille ja tytöille tarjottavaan maksuttomaan harrastus- ja kulttuuritoimintaan. Varoilla tuetaan tyttötyön ja naisten kerhotoiminnan ylläpitämistä, toimintaan liittyvien tapahtumien ja tilaisuuksien sekä toiminnallisten ryhmien ja kerhojen järjestämistä sekä materiaali ja välinehankintoja. Varoilla katetaan välittömästi yleishyödyllisen keräystarkoituksen toteuttamisesta syntyviä kustannuksia. Kustannuksia syntyy esimerkiksi toimintaan liittyvien vierailijoiden ja asiantuntijoiden palkkioista, materiaali hankinnoista sekä toiminnan järjestämiseen liittyvistä välttämättömistä palkka-, vuokra-, puhelin-, internet-, ja vakuutuskustannuksista.

Varojen käyttöaika: 2021-2022
Toimeenpanija: Nicehearts ry

Löydät meidät

Vantaa

Vantaa

toimiston puhelin

044 572 0069

Kaikki yhteystiedot

Lummetie 2, A-rappu, käynti Kirjasolan kautta 01300 Vantaa

Espoo

Espoo

050 462 1771

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Lappeenranta

050 448 7832

Raastuvankatu 7
53100 L-RANTA

Helsinki

Helsinki

050 5934 621

Asukastalo Ankkuri, Paasivaarankatu 6, 00810 Helsinki
X