Lahjoita

Kuukausilahjoitus

Tule kuukausilahjoittajaksi, jotta työmme tyttöjen, naisten ja perheiden kanssa saa jatkua. Lasten, nuorten ja perheiden avun tarve ja hätä on kasvanut entisestään.

Anna pitkäikäinen lahja ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi!

 

Tule kuukausilahjoittajaksi - tutustu

Meillä on käytössä helppo ja turvallinen e-lasku.

Kertalahjoitus

Voit tehdä kertalahjoituksen helposti myös puhelimellasi.

 

Mobile Pay

Tee haluamasi kokoinen suoritus Mobile Payssa numeroon 15012

Kuva Mobile Pay -apista, jossa menossa lahjoitus 30 €☺ numeroon 15012

Tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti “autan” haluamallasi summalla numeroon 16 588.

tekstareista, joissa menossa lahjoitus 50, 25 ja 10 € numeroon 16588

Lahjoitussumma veloitetaan puhelinlaskussasi.

Testamentti-lahjoitus

Valtiolle päätyi kuolinpesiä noin 40 miljoonan euron arvosta vuonna 2015, koska perillisiä ei ollut  ja testamentti puuttui. 

Oletko sinä tehnyt testamentin?

Yleishyödyllisenä yhdistyksenä emme maksa veroa, joten kun testamenttaat Nichehearts ry:lle, varasi menevät kokonaisuudessaan asialle, joka on sinulle henkilökohtaisesti tärkeä.

Tee hyvä testamenttipäätös nyt!

 

Voit myös lahjoittaa suoraan pankkitilille

 FI59 4055 1320 0588 15

Nicehearts ry

HELSFIHH

Lahjoita ja tue Nicehearts ry:n toimintaa

Nicehearts ry:n tavoitteena on mahdollistaa, että tytöt, naiset sekä sellaisiksi itsensä kokevat löytävät oman paikkansa yhteiskunnassa sen tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina jäseninä. Auttamalla äitejä autamme myös perheitä ja tuemme koko perheen hyvinvointia.

Ehkäisemme syrjäytymistä vahvistamalla tyttöjen ja naisten osallistumismahdollisuuksia ja edistämällä oman paikan löytymistä yhteiskunnassa sekä tarjoamalla erilaista toimintaa heidän osaamisensa tunnistamiseksi ja lisäämiseksi. Anna tukesi Nicehearts ry:n työlle, niin autat monipuolisen ja maksuttoman toiminnan järjestämisessä naisille ja eri-ikäisille tytöille pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa. 

  • Kun investoimme tyttöihin ja naisiin, hyödyt laajenevat heidän lähiympäristöönsä ja investoinnin vaikutukset moninkertaistuvat
  • Kun voimaannutamme tyttöjä ja naisia muutosagenteiksi, saamme muutosta aikaan myös ympäröivässä yhteiskunnassa.

Nämä hyödyt luovat parempaa tulevaisuutta paitsi tytöille ja naisille itselleen, mutta myös heidän perheilleen ja lapsilleen. Nämä vaikutukset auttavat rakentamaan vahvempia yhteisöjä ja edistävät pitkällä aikavälillä aluekehitystä.

Vaikuta siihen, että tyttöjen ja naisten tasa-arvo ja yhdenvertaiset mahdollisuudet Suomessa ovat tärkeitä joka päivä. Jokaisella lahjoituksella, pienellä tai suurella, on merkitystä jollekulle yksinäiselle tai tukea tarvitsevalle.

RAHANKERÄYSLUPA

Luvan saaja: Nicehearts ry

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero ja myöntämisaika: RA/2021/262       5.3.2021

Toimeenpanoaika ja alue: Alkaen 05.03.2021 toistaiseksi, alue koko Suomi, lukuunottamatta Ahvenanmaata

Käyttötarkoitus: Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tyttöjen ja naisten omaehtoisen toiminnan tukeminen. Kerätyt varat käytetään naisille ja tytöille tarjottavaan maksuttomaan harrastus- ja kulttuuritoimintaan. Varoilla tuetaan tyttötyön ja naisten kerhotoiminnan ylläpitämistä, toimintaan liittyvien tapahtumien ja tilaisuuksien sekä toiminnallisten ryhmien ja kerhojen järjestämistä sekä materiaali ja välinehankintoja. Varoilla katetaan välittömästi yleishyödyllisen keräystarkoituksen toteuttamisesta syntyviä kustannuksia. Kustannuksia syntyy esimerkiksi toimintaan liittyvien vierailijoiden ja asiantuntijoiden palkkioista, materiaali hankinnoista sekä toiminnan järjestämiseen liittyvistä välttämättömistä palkka-, vuokra-, puhelin-, internet-, ja vakuutuskustannuksista.

Varojen käyttöaika: 2021-2022
Toimeenpanija: Nicehearts ry