LAHJOITA

Nicehearts ry:n LAHJOITA kampanja

 

Lahjoittamalla Nicehearts ry:n toimintaan mahdollistat monipuolisen ja maksuttoman toiminnan järjestämistä eri-ikäisille tytöille ja naisille pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa. Nicehearts ry:n tavoitteena on mahdollistaa, että tytöt, naiset sekä sellaisiksi itsensä kokevat löytävät oman paikkansa yhteiskunnassa sen tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina jäseninä. Ehkäisemme syrjäytymistä vahvistamalla tyttöjen ja naisten osallistumismahdollisuuksia ja edistämällä jatkopolkujen sekä oman paikan löytymistä yhteiskunnassa.

 

  • Investoimalla tyttöihin ja naisiin, hyödyt laajenevat hänen lähiympäristöönsä ja investoinnin vaikutukset moninkertaistuvat.

 

  • Voimaannuttamalla tyttöjä ja naisia muutosagenteiksi, saamme muutosta aikaan myös ympäröivässä yhteiskunnassa.

 

  • Nämä hyödyt luovat parempaa tulevaisuutta paitsi tytöille ja naisille itselleen, mutta myös heidän perheilleen ja lapsilleen. Sen vaikutukset auttavat rakentamaan vahvempia yhteisöjä ja edistävät pitkällä aikavälillä aluekehitystä.

 

Lähde mukaan vaikuttamaan siihen, että tyttöjen ja naisten tasa-arvo ja yhdenvertaiset mahdollisuudet Suomessa ovat tärkeitä joka päivä. Jokaisella lahjoituksella, pienellä tai suurella, on merkitystä jollekulle yksinäiselle ja tukea tarvitsevalle.

LAHJOITA TOIMINTAAMME!

Lahjoittamalla 25€ autat Nicehearts ry:tä hankkimaan kädentaitotarvikkeita yhdelle ryhmäkerralle. Esimerkiksi Tyttöjen Tilan avoimissa illoissa käy paljon yksinäisiä, ujoja ja vähävaraisia tyttöjä. Joskus on helpompi päästä jutustelun alkuun kun käsillä on jotain tekemistä.

Lahjoittamalla 80€ autat Nicehearts ry:tä hankkimaan välipalatarapeita viikoksi. Yhteinen välipalahetki tarjoaa tilaisuuden rauhoittua ennen toimintaa, vaihtaa kuulumisia sekä esimerkin terveellisestä välipala vaihtoehdosta.

Lahjoittamalla 120€ autat Nicehearts ry:tä järjestämään vähävaraisille naisille, tytöille ja sellaiseksi itsensä kokeville esimerkiksi retkiä!

Lahjoittamalla 250€ autat Nicehearts ry:tä hankkimaan tietokoneita, joiden kanssa voidaan harjoitella oman talouden hallintaa sekä sähköistä asiointia.

Lahjoittamalla 500€ autat Nicehearts ry:tä pitämään toimipisteensä ovet avoinna noin kahden viikon ajan.

VOIT MYÖS LAHJOITTAA

TILILLE:

Lahjoita suoraan tilille: FI59 4055 1320 0588 15 (Nicehearts ry), HELSFIHH

TEKSTIVIESTILLÄ:

Tekstiviestilahjoitus on helppo ja turvallinen tapa tukea Nicehearts ry:tä. Lahjoittaminen onnistuu vaivattomasti tekstiviestillä ja tukisumma veloitetaan puhelinlaskussasi.

Voit lahjoittaa 20 euroa lähettämällä viestin 20 VAIKUTAN numeroon 16588.

Voit myös lähettää viestin

10 VAIKUTAN numeroon 16588 (10 euroa)
5 VAIKUTAN numeroon 16588  (5 euroa)

 

RAHANKERÄYSLUPA

Luvan saaja: Nicehearts ry

Luvan myöntäjä: Poliisihallitus

Luvan numero ja myöntämisaika: RA/2018/1239       21.12.2018

Toimeenpanoaika ja alue: 1.1-31.12.2019 koko Suomi, lukuunottamatta Ahvenanmaata

Käyttötarkoitus: Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tyttöjen ja naisten omaehtoisen toiminnan tukeminen. Kerätyt varat käytetään naisille ja tytöille tarjottavaan maksuttomaan harrastus- ja kulttuuritoimintaan. Varoilla tuetaan tyttötyön ja naisten kerhotoiminnan ylläpitämistä, toimintaan liittyvien tapahtumien ja tilaisuuksien sekä toiminnallisten ryhmien ja kerhojen järjestämistä sekä materiaali ja välinehankintoja. Varoilla katetaan välittömästi yleishyödyllisen keräystarkoituksen toteuttamisesta syntyviä kustannuksia. Kustannuksia syntyy esimerkiksi toimintaan liittyvien vierailijoiden ja asiantuntijoiden palkkioista, materiaali hankinnoista sekä toiminnan järjestämiseen liittyvistä välttämättömistä palkka-, vuokra-, puhelin-, internet-, ja vakuutuskustannuksista.

Varojen käyttöaika: 2019-2020
Toimeenpanija: Nicehearts ry

Löydät meidät

© 2018 Nicehearts ry

Vantaa

044 572 0069

Lummetie 2b A-rappu

4. krs, 01300 Vantaa

Käynti Kirjasolan kautta

 

 

Espoo

044 736 6114

Terveyskuja 2 B
02770 Espoo

Lappeenranta

Käyntiosoite:
Oprin kauppakeskus 2 krs
Valtakatu 30
53100 LAPPEENRANTA

X