Sua varten somessa -hanke järjestää torstaina 29.9. Klo 9–16 maksuttoman seminaarin aiheesta “Laita pari kuvaa” – lapsiin ja nuoriin kohdistuvat seksuaalirikokset somessa. Seminaari järjestetään Helsingin Suvilahdessa Tiivistämöllä.

Mitä somessa tapahtuu juuri nyt? Mitä ammattilaisen on hyvä siitä tietää? Seminaarissa kuulet nuorten ääntä suoraan kentältä ja saat ajankohtaista tietoa verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista, niihin puuttumisesta sekä niiden ennaltaehkäisystä. Tilaisuudessa on runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle, kysymyksille ja ajatusten vaihtamiselle. Tehdään yhdessä somesta turvallinen! Seminaarin päättää erityistason seksuaaliterapeutti, luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström.

Seminaariin voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit (lounas omakustanteinen). Paikkoja paikan päälle on rajattu määrä.

#LaitaPariKuvaa -seminaari on suunnattu kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille kuten nuorisotyöntekijöille, ohjaajille, opettajille, oppilashuollon työntekijöille, terveydenhuollon ammattilaisille, sosiaalityöntekijöille, poliiseille, muille viranomaisille, vapaaehtoisena työskenteleville, opiskelijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Myös päättäjät ovat erittäin tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun!

Seminaarin puheenvuorot pidetään suomeksi. Tiivistämön lähes kaikki tilat ovat esteettömiä apuvälineitä käyttäville. Lue lisää Tiivistämön esteettömyydestä: https://tiivistamo.fi/mika-tiivistamo/esteettomyys/

Ilmoittaudu tästä linkistä: www.bit.ly/LPKilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään to 22.9. Ilmoittauduthan, vaikka osallistuisit seminaariin etänä tai vaikka seuraisitte seminaaria samalta ruudulta.

Lyhyesti:

🤔 Mitä?: Sua varten somessa järjestää seminaarin lapsiin kohdistuvista verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista

📍 Missä?: Helsinki, Tiivistämö (Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki)

📅 Milloin?: torstaina 29.9. Klo 9–16 (aamukahvit klo 8.30 alkaen) Ilmoittaudu viimeistään to 22.9.

💰 Mitä maksaa?: Ilmainen

 Kenelle?: kaikille aiheesta kiinnostuneille!